martes, 19 de mayo de 2009

Massa temps potser no??


Des que el primer temporal passés per sobre casa nostra han passat 4 mesos, sí sí, 4 mesos, i tot just fa dues setmanes que podem donar les obres de reforma per acabades.


Cert és que les tasques de reconstrucció no han sigut poques, ho entenem, però, vivim del turisme, de les nostres platjes, de les nostres infraesturctures que fan que la gent vingui a passar el dia a Lloret, Blanes, Tossa, etc, i potser ens hauriem d'haver afanyat a reparar-ho no?


El famòs vaixell que en una anterior entrada vaig comentar, el que va acabar al vell mig de la platja de Blanes, doncs fa escasses tres setmanes que el vàren retirar...

Igual pretenien fer-hi un museu vivent...!

Era la imatge més tètrica i surrealista que us pogueu imaginar! Un vaixell de 14m d'eslora al mig de la sorra! Carai tu... I durant mesos podrint-se al sol, servint d'amagatall per nens que juguen, i els derivats perills que té esclar.. no sé, tot em sembla que fa mandra oi?


Almenys ja tenim el passeig marítim arreglat! Ja tenim algun lloc per on caminar... i no és maco?? :D


En la propera entrada d'aquest blog, entrevista en exclusiva a la propietària de la botiga "TOT TOSSA" arrasada pel temporal de Sant Esteve, que ens explicarà com s'ho ha fet per obrir de nou el negoci i com el consistori els ha ajudat ( si així li podem dir)!

I una altre noticia bomba... us explicarem una nova variant de cap a on s'encaminarà aquest blog. Diguem que farem un salt per l'Atlàntic i anirem al Carib, a Mèxic va be? Carib, zona de tifons... INTERESSANT!!


Salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario