miércoles, 20 de mayo de 2009

Respecte les zones catastròfiques...

La meva pregunta era: Com be va dir la Nuri Abellán de Tossa, afectada pel temporal del 2008, no han rebut cap ajuda dels ajuntaments... Però... perquè?

En la majoria de casos, perquè ja hi ha assegurances privades (tot i que en una inmensa part, les inclemencies meteorològiques no estan cobertes per cap assegurança), i en segon cas, perquè l'Ajuntament no té perquè fer-se càrrec dels desperfectes ocasionats pel temps, a no ser... Que sigui una catàstrofe Natural, i si així és vol que sigui, hem de demanar que es consideri el municipi afectat en qüestió com a ZONA CATASTRÒFICA. I perquè no s'ha fet??

La resposta bé la va explicar el President dels Comerciants de Lloret, en Tico:

Si una localitat TURÍSTICA (atenció a la majúscula) demana la zona catastròfica, tindrà encara més repercusió mediàtica, i si així és i surt fora de les nostrs fronteres... QUI VOLDRÀ VENIR A ESTIUEJAR A UNA ZONA CATASTRÒFICA?

Olé! Vet aquí un cop on s'ha pensat, però per altre banda... pobres comerciants, ni un duro veuran!

Així doncs i després de donar-hi un parell de voltes... clar, ara entenc (almenys això crec) perquè mai més s'ha tornat a parlar del tema. Per no fer soroll i encara empitjorar-ho més! Si ja tindran problemes econòmics per fer front a una recosntrucció en molts casos total dels negocis, només faltava una mala temporada turística.
Per una vegada sembla que la premsa no ha empitjorat la cosa... perque com diuen els castellans "demasiado bombo y platillo" seria encara pitjor.

La única cosa que em vé al cap és... la crisi portarà una mala temporada turística??
A l'octubre ho sabrem...

Salut!

-

No hay comentarios:

Publicar un comentario